Inclusief sloep!

In de koopsom van de grond is opgenomen de kosten voor een 8 persoons sloep. Te weten:

Beleef unieke momenten op de aluminium reddingssloep VanVossen 550, een klassiek gelijnde sloep voor acht personen. De open boot is gemaakt van moderne en duurzame materialen. De lage aanschafprijs en het geringe brandstofverbruik maken de VanVossen Sloep 550FB tot een zeer voordelige sloep, duurzaam en waardevast.

VanVossen Sloep 550 FB aluminium sloep
De romp van de VanVossen Sloep 550FB heeft een vlak (planerend) onderwaterschip met een stevenkiel voor koersstabiliteit. De sloep is geschikt voor een 8 tot 30 pk geïntegreerde outboard. Met 20 pk vaart u 20 kilometer per uur en hebt u geen vaarbewijs nodig. Met 30 pk vermogen ligt de topsnelheid op ongeveer 30 kilometer per uur. Het schip is leverbaar met diverse opties, zie de prijslijst.

Vossen Tenders Sloep type 550 FB  
Met de afmetingen van  5.50 x 2.00 x 0.20
Met een  8 PK Honda  en verdere accessoires zoals 12 volt stopcontact /stootrubber/ zitkussens/ slot op motor + aanleg slot/vlag/hoofdschakelaar 

Fotoalbum

, , , , , ,

Configureer zelf uw droomwoning

Zelf bepalen hoe uw ideale doorwoning eruit ziet? Dat kan met onze woningconfigurator. Met de verschillende uitbreidingsopties bepaalt u of u een vier-, zes- of achtpersoonswoning wilt. Kiest u voor een boothuis en gaat uw voorkeur uit naar een rieten kap? Met de configurator speelt u met de mogelijkheden. Graag nemen we in een persoonlijk gesprek alle voordelen met u door. Veel plezier met het samenstellen van uw woning!

Ontdek de mogelijkheden

Geïnteresseerd? Bekijk de brochure!